Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Πλήθος κόσμου τίμησε την διπλή εορτή της Ελλάδας με τον ανοιξιάτικο καιρό

Με τη δέουσα τιμή και λαμπρότητα κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Ρέθυμνο με την καθιερωμένη παρέλαση και πλήθος κόσμου να θαυμάζει τα νιάτα, τον ελληνικό στρατό και τη σχολή αστυφυλάκων.

Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι ατενίζουν το μέλλον με αισιοδοξία και εγρήγορση για τις εκλογικές διαδικασίες, ενώ στο τέλος της παρέλασης ομάδα πολιτών απήγγειλε τον εθνικό ύμνο και μηνύματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

Πλήθος κόσμου τίμησε την διπλή εορτή της Ελλάδας στο Ρέθυμνο με τον ανοιξιάτικο καιρό: Την εθνική επέτειο της επανάστασης της 25ης Μαρτίου του 1821 και τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου.

Τρεις φορές παιάνισε η Μακεδονία ξακουστή από τη δημοτική φιλαρμονική του δήμου Ρεθύμνου με τη συγκίνηση έκδηλη όταν παρέλασαν οι μαθητές του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης.

Μηνύματα ενότητας και υπερηφάνειας απηύθυναν στους πολίτες μέσα από τις δηλώσεις τους οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι του Ρεθύμνου, ο υπουργός υγείας Ανδρέας Ξανθός και βουλευτής Ρεθύμνου ΣΥΡΙΖΑ και ο Γιάννης Κεφαλογιάννης, βουλευτής Ρεθύμνου ΝΔ.

Η οικονομική κρίση ανήκει στο παρελθόν, η χώρα ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον και το πολιτικό σύστημα βρίσκεται σε εγρήγορση για την τριπλή χρονιά εκλογών που είναι η φετινή για την Ελλάδα.

Άμα τη λήξει της παρέλασης, ομάδα πολιτών απήγγειλε τον εθνικό ύμνο και μηνύματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας.

 

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Πέπη Μπιρλιράκη – Δυναμική προβολή του ασφαλούς προορισμού μας για διακοπές με προσοχή

Το Ρέθυμνο προβάλλεται δυναμικά ως ασφαλής προορισμός διακοπών και στο ανανεωμένο rethymno.guide Στην ΚΥΑ προβλέπεται …

Ρέθυμνο – Θωμάς Κρεβετζάκης – Ισότιμα το σύνολο της καφεστίασης σε όλες τις περιοχές να έχει έσοδα και πάντα με ασφάλεια

Ασφάλεια και υγιεινή το διακύβευμα στην καφεστίαση. Τα τραπεζοκαθίσματα θα αναπτυχθούν όπως προβλέπει ο νόμος …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize