Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Η Μαρία Λιονή στα οδικά έργα «Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου» και « Ι.Μ.Αρκαδίου – Σχ. Ασωμάτων»

Επίσκεψη σε οδικά έργα, που εκτελούνται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητα Ρεθύμνης, πραγματοποίησε χτες, συνοδευόμενη από στελέχη της Υπηρεσίας, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης, κα Μαρία Λιονή, σε περιοχές του Δήμου Ρεθύμνης.

Συγκεκριμένα η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης επισκέφτηκε τα οδικά τμήματα «Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου» και « Ι.Μ.Αρκαδίου – Σχ. Ασωμάτων» και ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών αποκατάστασης ζημιών από τους εργολάβους.

Οι επείγουσες εργασίες αποκατάστασης των ζημιών εκτελούνται στα εξής τμήματα:

Στο δρόμο Πλατανές- Κυριάννα -Ι.Μ Αρκαδίου και συνδεόμενοι δρόμοι . Το έργο προϋπολογισμού 620.000 €, περιλαμβάνει την κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης, επενδεδυμένων τάφρων και ασφαλτοστρώσεις, που έχουν ολοκληρωθεί. Υπολείπονται η τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας και η διαγράμμιση.
Στο δρόμο Ι.Μ Αρκαδίου – Σχ. Ασωμάτων και συνδεόμενοι δρόμοι, προϋπολογισμού 930.000 €. Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη η κατασκευή επενδεδυμένων τάφρων, η κατασκευή αναβαθμών για την αντιμετώπιση καταπτώσεων, ασφαλτοστρώσεις και η αντιμετώπιση του μεγάλου γεωλογικού προβλήματος στην περιοχή «Πέτρας Νερό», που αποτελεί βασική επέμβαση του έργου, δεδομένου ότι θα αντιμετωπισθεί ένα μεγάλο και χρόνιο πρόβλημα της περιοχής.

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Γιάννης Κεφαλογιάννης προς ξενοδόχους – “Ενίσχυση της ρευστότητας, επιδότηση εργασίας και προστασία των εργαζόμενων”

Οι προκλήσεις της επανεκκίνησης της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για …

Ρέθυμνο – Χειροτονήθηκε ο π. Θεολόγος Παπαλεβυζάκης

Την 21η Μαΐου 2020, μνήμη των Αγίων ενδόξων μεγάλων θεοστέπτων και ισαποστόλων βασιλέων Κωνσταντίνου και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize