Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Φυσιολατρικός περίπατος και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο «Ονιθέ» στα Γουλεδιανά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Ονιθέ: Ίχνη, αποτυπώματα & εγγραφές ενός πολιτιστικού τοπίου» στα Γουλεδιανά Ρεθύμνου.

Η ανάρτηση του Στέλιου Σπανουδάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα ένας εξαιρετικός φυσιολατρικός περίπατος και ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο «Ονιθέ» στα Γουλεδιανά Ρεθύμνου στο πλαίσιο της επιστημονικής ημερίδας «Ονιθέ Γουλεδιανών: Ίχνη, αποτυπώματα και εγγραφές ενός πολιτιστικού τοπίου».Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και ιδιαίτερα στον αρχαιολόγο Κυριάκο Ψαρουδάκη, Δ/ντη της ανασκαφής Ονιθέ για την φιλοξενία.»

Η ανάρτηση του Πέτρου Στεφανάκη στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook:
Περιήγηση, σήμερα Κυριακη πρωι, στον αρχαιολογικό χώρο της «Ονιθες», στα Γουλεδιανά Ρεθύμνου. Λίγο έξω από την πόλη, σχεδόν δίπλα μας, η αρχαία πόλη της «Ονιθες» αποκαλύπτεται…Με την απαραίτητη υπομονή, τον κόπο, την αναγκαία επιστημονική γνώση και την αγάπη των ειδικών επιστημόνων, των κατοίκων του χωριού, των φίλων της προσπάθειας από όλο τον κόσμο και την αυτονόητη και αναμενόμενη στήριξη των αρμόδιων φορέων.Κάτι που αξίζει να συνεχιστεί. Έτσι, ίσως τα αποτελέσματα να είναι, σύντομα, εντυπωσιακά για τον τόπο μας. Στο πολιτιστικό μας τοπίο, στον επιχειρηματικό κλάδο, αλλά και στην τουριστική αξία και ανάπτυξη του Ρεθύμνου.Συγχαρητήρια στον συντοπίτη αρχαιολόγο Κυριάκο Ψαρουδάκη και στην ομάδα του, για την διήμερη φιλοξενία και την καταλυτική συμβολή τους στην ανάδειξη αυτού του σπουδαίου αρχαιολογικού τόπου.»

 

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Γιάννης Κεφαλογιάννης προς ξενοδόχους – “Ενίσχυση της ρευστότητας, επιδότηση εργασίας και προστασία των εργαζόμενων”

Οι προκλήσεις της επανεκκίνησης της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για …

Ρέθυμνο – Χειροτονήθηκε ο π. Θεολόγος Παπαλεβυζάκης

Την 21η Μαΐου 2020, μνήμη των Αγίων ενδόξων μεγάλων θεοστέπτων και ισαποστόλων βασιλέων Κωνσταντίνου και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize