Τελευταία Νέα

Ρέθυμνο – Δωρεά ειδών ατομικής προστασίας στο “βοήθεια στο σπίτι” του δήμου Αγίου Βασιλείου

Είδη ατομικής προστασίας παρέδωσε στον Δήμαρχο Αγίου Βασιλείου Γιάννη Ταταράκη ο Νίκος Μπέρκακης Διευθυντής του Ξενοδοχείου Hapimag με σκοπό να ενισχύσει την προσπάθεια του προσωπικού του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι». Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης δήλωσε σχετικά: 

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία Hapimag και προσωπικά τον διευθυντή κ. Μπέρκακη για την δωρεά μεγάλου αριθμού μέσων ατομικής προστασίας, μασκών και αντισηπτικών, με σκοπό την ενίσχυση των κοινωνικών μας προγραμμάτων που υλοποιούνται από την «Βοήθεια στο Σπίτι». Η εταιρεία Hapimag έχει έντονη επιχειρηματική παρουσία στον τόπο μας ενώ έχει αποδείξει την διαχρονική κοινωνική και περιβαλλοντική της ευαισθησία. Η συγκεκριμένη δωρεά, συμβάλει στην προσπάθεια για την αντιμετώπιση της επιδημικής κρίσης, στην ενίσχυση της προστασίας των εργαζομένων και των ωφελούμενων των προγραμμάτων και βέβαια στην εύρυθμη παροχή δημοτικών υπηρεσιών.»

Από την πλευρά του ο κ. Μπέρκακης ανέφερε: «Οι υπάλληλοι του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» συνεισφέρουν ανεκτίμητα στην τοπική κοινότητα και ειδικά σε περιόδους πανδημίας. Είμαστε ευγνώμονες στους εργαζόμενους του προγράμματος και ελπίζουμε να ενισχύσουμε το έργο τους με τη δωρεά μας. Η Hapimag είναι μια εταιρεία που έχει έμπρακτη συναίσθηση ευθύνης απέναντι στα παιδιά, τις αδύνατες ομάδες ανθρώπων, το περιβάλλον και την πολιτιστική μας κληρονομιά, την κοινότητα κ.α. Η συμβολή της στα κοινωνικά οικονομικά και πολιτιστικά δρώμενα είναι συνειδητή επιλογή αλλά και χρέος.»

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Γιάννης Κεφαλογιάννης προς ξενοδόχους – “Ενίσχυση της ρευστότητας, επιδότηση εργασίας και προστασία των εργαζόμενων”

Οι προκλήσεις της επανεκκίνησης της τουριστικής βιομηχανίας της χώρας και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης για …

Ρέθυμνο – Χειροτονήθηκε ο π. Θεολόγος Παπαλεβυζάκης

Την 21η Μαΐου 2020, μνήμη των Αγίων ενδόξων μεγάλων θεοστέπτων και ισαποστόλων βασιλέων Κωνσταντίνου και …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize