Τελευταία Νέα

Το Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακής Τέχνης στην Κρήτη! – minicult

Το Πρώτο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακής Τέχνης στην Κρήτη, άνοιξε τις πύλες του στο Ωδείο και στο Σπίτι Πολιτισμού στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου, ενθουσιάζοντας το κοινό. Φιλοξενεί καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ηλικίας 20 έως 65 ετών, ενώ τα εκθέματα γοητεύουν κυρίως μέσα από τον διαδραστικό χαρακτήρα τους.

135 καλλιτέχνες από 37 χώρες, συμμετέχουν στο δυναμικό ξεκίνημα του RETHink Art Digital Festival. Μέχρι και τις 12 Σεπτεμβρίου, 7 το απόγευμα και μέχρι τα μεσάνυχτα οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με ένα εισιτήριο να ευχαριστηθούν απεριόριστα για 2 μέρες όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τέχνης που μεταφέρουν πρωτοποριακά ερεθίσματα από καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο, ακόμη και από το.. Ρέθυμνο, όπως αναφέρει η καλλιτεχνική διευθύντρια, Κάλλη Καραδάκη.
rethink-art-digital-festival-rethymno-2
rethink-art-digital-festival-rethymno-3
Ο Boris Vitazek είναι καλλιτέχνης νέων μέσων από τη Σλοβακία, αποδέχθηκε ευχαρίστως την πρόταση να συμμετάσχει: “Είναι λίγο γνωστό, αλλά ακόμα είναι στην αρχή του. Στη σχολή τέχνης που φοίτησα, ήμουν ένας από τους λίγους που ξεκίνησαν να εργάζονται σε αυτό. Είναι λίγο πιο δύσκολο να φέρεις κόσμο να το γνωρίσει και να του αρέσει, αλλά υπάρχουν και τα φεστιβάλ”.
Στόχος των διοργανωτών είναι το Πρώτο αυτό Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακής Τέχνης στην Κρήτη να γίνει θεσμός στο Ρέθυμνο, κάτι που μάλλον προδικάζεται, αφού από τα πρώτα λεπτά που άνοιξε τις πύλες του αγκαλιάστηκε με ενδιαφέρον από το κοινό.
rethink-art-digital-festival-rethymno-4
rethink-art-digital-festival-rethymno-5

Δείτε επίσης!

Ρέθυμνο – Ξεκίνησαν οι εγγραφές του σχολικού έτους 2019-2020 στο Δημοτικό Ωδείο Ρεθύμνου

Με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, σας ενημερώνουμε ότι οι εγγραφές στο Δημοτικό Ωδείο …

Ρέθυμνο – Ο Σταύρος Ζουμπουλάκης επίτιμος διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Κρήτης

Τελετή αναγόρευσης του Σταύρου Ζουμπουλάκη σε επίτιμο διδάκτορα του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης   …

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize